Кривава ДТП на Луганщині: водій напідпитку збив чотирьох підлітків

15 травня 2021, 10:38оновлено 15 травня 2021, 14:04
Ще троє підлітків - 14-річний хлопець, дівчата 13 та 15 років - госпіталізовані в лікарню з численними переломами кінцівок.

Кривава ДТП на Луганщині: водій напідпитку збив чотирьох підлітків
У страшній ДТП загинув підліток / Нацполіція

Жахлива автокатастрофа сталася у Луганській області - там п'яний водій наїхав на групу підлітків. Унаслідок ДТП загинув 14-річний хлопець.

У поліції повідомили, що 14 травня о 22:51 до Сватівської поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Містки, на вулиці Покровській, біля будинку 58, сталася ДТП з травмованими.

відео дня

Правоохоронці встановили, що 34-річний водій, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, на автомобілі "Рено-Меган" скоїв наїзд на чотирьох підлітків, які йшли проїжджою частиною дороги в попутному автомобілю напрямку.

Унаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень 14-річний хлопець загинув на місці.

Ще троє підлітків - 14-річний хлопець, а також дівчата 13- та 15 років - госпіталізовані до лікарні з численними переломами кінцівок. Молодша з них зараз перебуває в реанімації у важкому стані.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286-1 ч. 3 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння).

читайте такожМати відомої української співачки потрапила в ДТП

Водій автомобіля затриманий в порядку ст.208 КПК України.

ДТП в Україні - про що йшлося раніше:

  • Водій автомобіля "Тойота" не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем "Шкода", який зупинився на перехресті на червоний сигнал світлофора. Унаслідок зіткнення позашляховика і легковика вночі 15 березня на перехресті проспекту Шухевича і бульвару Перова в Деснянському районі столиці загинуло дві людини.
  • У Києві на Майдані Незалежності джип влетів у натовп. Двоє людей загинуло. Як повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко, водій позашляховика не впорався з керуванням, оскільки під час руху автомобіля втратив свідомість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти