Потрапив у жорна долі: у Миколаєві обвалювальник м'яса впав у прес і загинув

19 грудня 2021, 11:39
Які саме фактори призвели до надзвичайної події, на даний момент поки достепенно не встановлено. Чоловік помер від отриманих травм на місці події.
Потрапив у жорна долі: у Миколаєві обвалювальник м'яса впав у прес і загинув
У Миколаєві обвальник м'яса впав у прес і загинув / УНІАН

У Миколаєві працівника приватного підприємства "Таврія Плюс" , який займався обвалюванням туш великої рогатої худоби, затягнуло в пакувальний прес. Чоловік помер від отриманих травм на місці події. Про це повідомляє портал "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу Державної служби з питань праці.

"34-річного майстра з обвалювання м'яса затягнуло в рампу гідравлічного пакувального Преса. В результаті події чоловік отримав травму голови несумісну з життям", - заявили чиновники.

Які саме фактори призвели до надзвичайної події, на даний момент поки не встановлено. Зараз розслідуванням смертельного випадку займаються правоохоронці, а управління Держпраці по Миколаївській області займається створенням спеціальної комісії за фактом інциденту.

відео дня

читайте такожКривава різанина зі стріляниною: у Кривому Розі влаштували смертельні розбірки

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Києві на проспекті імені В'ячеслава Чорновола (район Солдатська Слобідка) стався трагічний нещасний випадок – чоловікові відірвало ногу промисловим міксером-бетономішалкою на будівельному майданчику.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти