Під Хмельницьким у п'яній ДТП за участю молоковоза загинув маленький хлопчик

4 серпня 2021, 18:39
45-річний водій молоковоза не впорався з керуванням та допустив перекидання вантажівки.
Під Хмельницьким у п'яній ДТП за участю молоковоза загинув маленький хлопчик
ВДТП на Хмельниччині загинув хлопчик

Вдень 4 серпня на автодорозі в селі Бережанка Хмельницької області перевернувся молоковоз. У кабіні знаходився чотирирічний хлопчик - він загинув. Водій вантажівки виявився п'яним, пише відділ комунікамалації поліції в Хмельницькій області.

Відзначається, що 45-річний водій молоковозу не впорався із керуванням і допустив перекидання вантажівки. У результаті ДТП загинула чотирирічна дитина - хлопчик знаходився в кабіні автомобіля.

Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Чоловіка затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченому ч.3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

відео дня

читайте такожСмертельна ДТП на Чернігівщині: легковик влетів у житловий будинок

Раніше повідомлялося, в Хмельницькій області в перший день серпня сталося смертельна ДТП. Трьох жертв і одного постраждалого моторошного ДТП рятувальникам довелося вирізати з машин.

Трагедія трапилася біля села Веселівка Красилівського району внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів Dacia Logan та Mercedes Benz.

В результаті аварії загинули 38-річний водій Dacia, 40-річна жінка і 3-річна дитина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти