Пікап розчавив мопед: у Херсоні збили дітей – названо можливу причину ДТП

4 червня 2021, 16:25
Серйозна аварія в Херсоні сталася у четвер, повідомили в поліції.
У Херсоні пікап збив мопед, на якому їхали діти
У Херсоні пікап збив мопед, на якому їхали школярі / Фото prm

У Херсоні в четвер вдень, 3 червня, на перехресті вулиць Запорізька та Василя Стуса пікап Toyota Tundra збив мопед Honda Dio, на якому їхали два хлопчики у віці 15 років – учні 9 класу однієї з місцевих шкіл.

У результаті ДТП у Херсоні школярі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані, повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Херсонській області.

За попередніми відомостями, аварія трапилася через те, що водій мопеда під час повороту на перехресті ліворуч не надав пріоритет у русі пікапу, який їхав прямо.

відео дня

У Нацполіції додали, що за кермом пікапа був 48-річний чоловік. Водії пікапа та мопеда здали аналізи на наявність алкоголю у крові. Результати аналізів очікуються. У відомстві зазначили, що на вигляд водії здавалися тверезими.

Після аварії розпочато провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу – Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, внаслідок якого заподіяно тяжке тілесне ушкодження.

У поліції також опублікували фотографію з місця ДТП. На знімку видно, що машина розчавила мопед.

У Херсоні машина збила мопед, на якому їхали діти
У Херсоні авто збило мопед, на якому їхали школярі / hr.npu.gov.ua

читайте такожБіля Бердичева розірвало легковик: загинула одна особа, двоє – в реанімаціїНагадаємо, в Україні за порушення правила дорожнього руху чи експлуатації транспорту, яке спричинило тяжке тілесне ушкодження, загрожує позбавлення волі на термін від трьох до восьми років. Також за порушення цього закону на кілька років можуть заборонити водити транспортні засоби.

Довідка. В українській державі мототранспортом можна кермувати лише тим, кому виповнилося 16 років. Для кермування таким транспортом потрібно закінчити курси, скласти іспити у сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ та отримати права.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти