Перекрила рух: в Одесі пасажирам трамвая довелося носити поліцейську машину

30 вересня 2021, 15:28
Через те, що машина правоохоронців стояла занадто близько до колії, трамвай ніяк не міг проїхати, щоб не зачепити її.
Перекрила рух: в Одесі пасажирам трамвая довелося носити поліцейську машину
Машину вдалося трохи посунути / скріншот

У середу, 29 вересня, в Одесі на вул. Пантелеймонівській пасажирам п'ятого трамвая довелося застосувати фізичну силу, щоб посунути з рейок спецавто копів. Відповідне відео оприлюднили в соцмережах очевидці.

На записі видно, що машина правоохоронців стояла занадто близько до колій, трамвай ніяк не міг проїхати, щоб не зачепити її. Пасажири трамвая не стали чекати їх повернення – близько 10 осіб буквально взяли ситуацію у свої руки.

"Ні, ні, хлопці, я так не проїду, точно!" – крикнула їм водій трамвая. Після цього хлопці ще сильніше почали штовхати автомобіль, і зрештою їм вдалося зрушити його з місця та звільнити під гучний сміх трамвайні рейки.

Де були поліціянти і чому так запаркувались – невідомо.

Раніше на відео потрапило епічне ДТП у Києві. У столиці на Севастопольській площі пасажири штовхали тролейбус, а він врізався в Nissan, який намагався об'їхати громадський транспорт. Ймовірно тролейбус поламався, і добрі самаритяни вирішили допомогти водієві.

Також ми розповідали, як водій сміттєвоза провчив автолюбителя, який припаркувався всупереч всім ПДР. Він заблокував машину порушника сміттєвими контейнерами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти