У ТКГ розповіли, як вплине на Мінські переговори відхід Кучми

28 липня 2020, 20:12оновлено 28 липня 2020, 22:16
За словами українських представників, вихід колишнього президента України з ТКГ можна оцінити цілком однозначно.
ТКГ, Мінські переговори
У ТКГ розповіли, як вплине на Мінські переговори відхід Кучми / УНІАН

Представник РФ у Тристоронній контактної групи (ТКГ) на переговорах у Мінську Борис Гризлов може покинути їх після відходу Леоніда Кучми.

Про це повідомляє портал Гордон з посиланням на коментар журналіста Сергія Гармаша ‒ журналіста та члена політичної підгрупи ТКГ від Донецька.

На його думку, Гризлов не піде на контакт з українським віце-прем'єром Олексієм Рєзніковим ‒ у першу чергу через особисте ставлення.

відео дня

"Не виключено - йому не дадуть це зробити, але він точно захоче. Ми-то знаємо зарозумілість російських представників. Гризлов у минулому голова Держдуми РФ, йому буде важко розмовляти з Рєзніковим. Тим більше Гризлов неодноразово висловлював своє не дуже добре ставлення до Рєзнікова. Це буде плюсом або мінусом? Думаю, будь оновлення в ТКГ піде на користь. Коли одні і ті ж люди кілька років перебувають у процесі і п'ять років говорять "ні", їм буде важко надалі сказати "так"", — підсумував Гармаш.

читайте також"Серйозна загроза": Путіну ввижається відмова Києва від Мінських угод

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив про те, що екс-президент Леонід Кучма більше не працює в Тристоронній контактній групі в Мінську на переговорах з Донбасу (ТКГ).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти