Він поїхав, а вони залишилися: у Львові поїзд забув своїх пасажирів на вокзалі

25 червня 2021, 17:25
Люди вийшли на оголошену стоянку, а коли повернулися потягу вже не було.
Львівський вокзал
Речі забутих пасажирів поїхали до Києва / Facebook

На залізничному вокзалі у Львові в п'ятницю, 25 червня, сталася НП. Поїзд № 749 вирушив до Києва без пасажирів. Люди вийшли на оголошену стоянку, однак повернутися у вагон не встигли.

Як написала в Twitter пасажирка рейсу Катерина Сметанюк, перед Львовом провідник оголосив годинну стоянку через запізнення причіпного вагона. Люди кілька разів уточнювали час стоянки і чули ствердну відповідь про виділену годину. Для перестраховки провідники пропонували сісти у вагон на 15 хвилин раніше до встановленої години, проте в підсумку машиніст відправився ще раніше.

"Почала дзвонити в довідкову, вони сказали йти до чергового по вокзалу. Там під дверима була вже натовп, це для розуміння на скільки раніше оголошеного часу поїхав поїзд", - написала пасажирка.

відео дня

Люди вийшли з вагона прогулятися. Відповідно, залишили в поїзді всі свої речі з якими він і рушив до Києва.

"Люди далі підходили всі в ах*ї. Чергова домовилася з Києвом, щоб там забрали наші речі. Записали наші номери вагона і місця, і все. Ні номерів телефонів, ні паспортних даних. Тобто, приїжджає поїзд до Києва, і підходите люди, розбирайте це", - додала Сметанюк.

Як варіант, пасажирам запропонували безкоштовно "прокататися" в кабіні машиніста іншого поїзда, що прямував до столиці.

В. о. члена правління АТ " Укрзалізниця" Олександр Перцовський прокоментував ситуацію у Facebook і направив звинувачення в бік австрійського перевізника, який"приїхав раніше зазначеного часу". Також він зазначив, що йшлося про "орієнтовний час" стоянки, а пасажирів попередили про новий.

"Щодо комунікації провідників (які за визначенням не можуть знати точного часу відправки) обов'язково розберемося. Речі пасажирів, які відстали, обов'язково збережуться і всім будуть передані", - заявив Перцовський.

Пізніше з'ясувалося, що поїзд затримали заради 16 пасажирів з рейсу Відня.

Нагадаємо, раніше в поїзді Львів-Маріуполь пасажирів залило дощем. Злива спіткала поїзд в околицях Дніпра і пробралася прямо у вагон. Вода затекла і в особисті речі, і небезпечно накопичувалася поруч з електрикою. На підлозі вагона і пасажирських місцях миттєво утворилися калюжі.

Додамо, в Запоріжжі хулігани кинули камінь в Електровоз. У зв'язку з цим сильно постраждав машиніст і дивним чином зміг благополучно доїхати до станції. Медики діагностували у чоловіка контузію лівого ока і часткову втрату зору. Винуватців розшукує поліція.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти