"Ох*їв? Вийшов нах*й звідси": у Одесі водійка тролейбуса побилася з пасажиром

2 липня 2021, 16:21
Пасажири тролейбуса заступилися за водійку.
'Ох*їв? Вийшов нах*й звідси': у Одесі водійка тролейбуса побилася з пасажиром
У Одесі водійка розібралася з пасажиром / Telegram-канал Новини Одеса

У Одесі в одному з тролейбусів стався конфлікт між водійкою і пасажиром. Одна з пасажирок запізнилася на маршрут, у той час коли тролейбус, не дочекавшись її, почав рух. За неї заступився чоловік, який підійшов до водійки і почав її ображати, розпускаючи руки. Водійка вийшла, обматюкала кривдника і завдала йому два удари ногами в пах.

Як повідомляє Telegram-канал Новини Одеса, конфлікт трапився 1 липня в тролейбусі №2. Один з пасажирів висловив протест через те, що водійка почала рух тролейбуса, не дочекавшись жінки, яка спізнилася. Чоловік вирішив заступитися за цю жінку і пішов розбиратися з водійкою, в результаті чого сталася конфліктна ситуація.

"Чоловік вирішив допомогти жінці, яка запізнилася, і почав скандал. У підсумку почав нападати на водія, за що і отримав між ніг двічі", - зазначено у відео.читайте також"Ах ти, су*а": у Києві водійка тролейбуса побила пасажира

На відео можна помітити, як під час конфлікту чоловік заглянув до водійської кабіни, зробив декілька образливих заяв на адресу водійки і підвищив на неї руку. Однак жінка встала з водійського крісла, вийшла в салон, після чого обклала пакетом нецензурної лексики свого кривдника і вдарила його ногою в область інтимної зони.

Пасажири розкритикували дії чоловіка і висловили підтримку водійці.

Нагадаємо, раніше у Одесі жінка закурила цигарку прямо в салоні тролейбуса. Після того, як вона жодним чином не відреагувала на прохання загасити сигарету, пасажири викликали поліцію. Втім, пасажирка поліції не злякалася - вона обматюкала копів і кинула в них недопалок. В результаті поліцейські силою випровадили порушницю на вулицю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти