Рятувальники шокували причиною, чому не можуть загасити пожежі на Житомирщині

19 квітня 2020, 16:50
Рятувальники працюють в болотистій місцевості, де неможливо використовувати наземну техніку.
пожежа
Рятувальники продовжують ліквідовувати пожежі в Україні / dsns.gov.ua

В Житомирській області вже локалізовано 5 великих пожеж, 4 перебувають у стані ліквідації, а вночі підрозділи рятувальників працювали над тим, щоб пожежа не поширилася на територію Білорусі.

За словами глави ДСНС Миколи Чечоткіна, з 16 квітня на території Житомирської області тривають пожежі окремими осередками загальною площею 4 тис. 90 гектарів.

Він підкреслив, що авіація ДСНС здійснила 21 скидання води, і завдяки цьому вдалося врятувати чотири населених пункти, зараз там працює особовий склад.

відео дня

"Також сьогодні авіація буде працювати на болотистій місцевості, де неможливо використовувати наземну техніку", - зазначив Чечоткін.

Як уточнив директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Володимир Демчук, тривалий процес гасіння лісових пожеж в Житомирській області пов'язаний з неможливістю доступу особового складу до окремих осередків пожеж через сильну захаращеність лісових масивів і відсутність доріг.

читайте також"Це кінець світу?": постраждалі на Житомирщині розповіли про страшні пожежі

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про те, що правоохоронці розглядають дві версії виникнення масштабних пожеж у Житомирській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти