"Вово, виходь": під стінами ОП прихильники Шарія та націоналісти проводять акції протесту

17 червня 2020, 10:43
В цілому, акції протесту проходять мирно. Поліція посилила заходи безпеки.
На Банковій чергує поліція і Нацгвардія
На Банковій чергує поліція і Нацгвардія / Фото Страна

У середу, 17 червня в центрі Києва на вулиці Банковій проходять кілька акцій протесту. Там зібралися представники партії Шарія, а також націоналісти.

Прихильники Шарія під стінами Офісу президента скандують "Країна не Квартал і нам не смішно", "Шарій", "Вово, виходь". Варто зазначити, що президент Володимир Зеленський перебуває на самоізоляції – його дружина Олена Зеленська захворіла коронавірусом, передає Страна.

Націоналісти проводять акцію під назвою "Київ не для Шарія". Нацкорпус тримає плакат з написом "Шарія під плінтус". До Офісу президента їх не пропускають, поруч з ними чергує поліція і Нацгвардія.

Фото Telegram

При цьому Євген Карась, лідер С-14, очолює перфоманс "психіатрів". Під воротами ОП стоять люди в білих халатах з табличкою "Психіатрична допомога".

Фото Страна

В цілому, акції протесту проходять мирно.

Раніше в поліції Києва заявили, що в центрі столиці посилені заходи безпеки. На посилене чергування разом з поліцейськими, заступили військові Національної гвардії.

"Не виключено, що учасники заходів можуть вдаватися до заздалегідь спланованих агресивних дій. Поліція поза політикою і незалежно від політичних уподобань організаторів акції ми будемо діяти в рамках своєї компетенції", - йдеться в повідомленні Нацполіції.

Нагадаємо, раніше політичний аналітик Олександр Кочетков дав свій прогноз, що може привнести в український парламент політсила блоґера Анатолія Шарія, якщо вона пройде у Верховну Раду наступного скликання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти