На Дніпропетровщині у жахливому ДТП загинули три особи: діти у тяжкому стані

21 червня 2020, 09:31
У Дніпропетровській області в аварії, зокрема, загинула маленька дівчинка.
На Дніпропетровщині у ДТП загинули три особи – Новини Дніпра сьогодні
У Дніпропетровській області в аварії загинули три особи / dp.informator.ua

У Дніпропетровській області у суботу, 20 червня, пізно ввечері на трасі Дніпро – Запоріжжі легковик врізався у вантажний автомобіль, загинули три особи, зокрема, дівчинка, 2017 року народження, також постраждали чотири особи.

На кордоні з Солонянським районом близько 23:40 зіткнулися авто Nissan Maxima та фура, постраждали дві жінки та два хлопчики, 2015 та 2019 років народження, пише Інформатор з посиланням на дані патрульних та прес-служби ДСНС у регіоні.

За даними рятувальників, діти та одна жінка перебуває у тяжкому стані, жінці потрібна складна операція на черепі. Усього в іномарці знаходилися семеро осіб, загинули чоловіки, 1998 та 1992 років народження.

відео дня

"...фура рухалася з боку Дніпра, у тому ж напрямку їхав автомобіль Nissan. Швидше за все, водій вантажівки намагався повернути ліворуч. У цей момент в нього влетів Nissan", – поділилися попередніми відомостями правоохоронці.

З'явилися фото з місця події, на них видно, що у результаті ДТП іномарка перетворилася на купу металу.

Раніше повідомлялося, що 13 червня у центрі Харкова дружина радника голови Сумської облдержадміністрації Дар'я Безборода на автомобілі Audi A3 у стані сильного алкогольного сп'яніння влаштувала серйозну аварію – врізалася у припаркований автомобіль Honda, машина внаслідок удару перекинулася на бік та частково заблокувала рух транспорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти