Ніякої дистанційки: українські школи в "жовтій" зоні закриють на карантин

21 вересня 2021, 22:27
23 вересня Державна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення відправити всю Україну в "жовту" зону карантину.

карантин
Онлайн-навчання в українських школах не буде / УНІАН

Українським школам у містах, які потрапили в жовту зону карантину заборонили працювати дистанційно. Причиною цього став низький рівень вакцинації викладачів і навіть свідоме саботування кампанії з щеплення.

Таке рішення прийняла Держкомісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, заявив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

відео дня

"Така позиція Державної комісії ТЕБ і НС - онлайн-навчання не буде. Причиною став низький рівень вакцинації працівників навчальних закладів, іноді свідоме саботування з боку педагогів вакцинальної кампанії", — підкреслив чиновник.

Нагадаємо, 23 вересня Державна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення відправити всю Україну в "жовту" зону карантину. При цьому школи можуть закритися, навіть якщо там 80% співробітників будуть вакциновані від COVID-19.

читайте такожУкраїнці частіше вмирають незабаром після вакцинації: у МОЗ назвали більшість випадків збігомГоловний санітарний лікар України Кузін попереджав, що школи з невакцинованими педагогами працювати не зможуть. Причому не принципово, в якій з епідеміологічних зон знаходиться заклад. При цьому поки немає законодавчих підстав для недопуску вчителів до роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти