Нелюд облив бензином та підпалив сплячого племінника на Рівненщині

2 вересня 2021, 17:01
За словами чоловіка, він хотів провчити родича.
Нелюд облив бензином та підпалив сплячого племінника на Рівненщині
Чоловікові загрожує довічне ув'язнення

У селищі Оженин Рівненського району чоловік облив бензином і підпалив свого сплячого племінника. Правоохоронці підозрюваного вже затримали.

Як стало відомо, між 32-річним чоловіком і його 69-річним дядьком раніше неодноразово виникали конфлікти. У день, в який сталася чергова сварка, дядько знову нібито перебував у стані алкогольного сп'яніння, повідомили в прес-службі Департаменту карного розшуку.

читайте також"Через нерозділене кохання: на Київщині дівчина облила себе бензином і влаштувала самопідпал"69-річний чоловік облив бензином і підпалив власного племінника, який тим часом спав на ліжку. Палаючий 32-річний чоловік вибіг на вулицю. На клич про допомогу відреагували сусіди, які й викликали швидку допомогу. У потерпілого 70% опіків тіла, опіковий шок", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Свій вчинок підозрюваний пояснив тим, що "хотів провчити племінника".

Підозрюваного у скоєнні злочину затримали. Йому інкримінують замах на умисне вбивство. Чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

Раніше Главред писав, що стали відомі нові деталі трагедії в Кривому Розі, де 16-річний Шандор Долинський облив горючою рідиною свою вагітну дружину - 21-річну Марію Ангарову, яка в результаті померла.

Сварка спалахнула після того, як жінка спробувала перевірити листування коханого в телефоні. Сусіди пари кажуть, що між ними досить часто виникали розбіжності, а сім'я хлопця і зовсім була категорично проти спільного проживання Долинського з Ангаровою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти