На Львівщині "самовирізався" міст, який ремонтували при Порошенку - блогер

4 травня 2021, 16:58
За словами блогера, після інциденту в мережі розгорілася дискусія щодо того, з чиєї вини стався обвал моста.
На Львівщині
На Львівщині "самовирізався" міст, який ремонтували при Порошенку - блогер / Маяк

У понеділок у Львівській області на трасі Н-17 Львів - Радехів - Луцьк стався обвал аварійного моста через річку Західний Буг. Пізніше з'ясувалося, що ремонт штучної споруди вже проводили за президента Петра Порошенка. Однак, замість комплексної реконструкції, тоді на мосту просто оновили асфальт, повідомив блогер Рауль Чілачава.

За словами блогера, після інциденту в мережі розгорнулася дискусія щодо того, з чиєї вини стався обвал мосту.

Виявилося, що через відсутність грошей на капітальний ремонт, команда Петра Порошенка вирішила обмежитися заміною дорожнього покриття на споруді. Втім, конструкція моста продовжувала руйнуватися, в результаті чого міст обвалився, так і не дочекавшись повноцінного відновлення в рамках програми Володимира Зеленського "Велике будівництво".

відео дня

"Битва попередників з наступниками трохи вже втомила, але хочеться поставити запитання: якщо тоді не було грошей на міст, то чому зараз є гроші на міст і де були гроші, коли не було грошей на міст? А якщо тоді не було грошей на міст і зараз немає грошей на міст, то в чому власне проблема, якщо у попередників і наступників стабільно немає грошей на міст? Добре, що начебто ніхто не постраждав і міст самовирізався з дійсності", - написав Рауль Чілачава.

Через те, що попередня влада не виділила вчасно належну суму на ремонт споруди, зараз міст треба відбудовувати практично "з нуля".

На Львівщині 'самовирізався' міст, який ремонтували при Порошенку - блогер

Нагадаємо, Укравтодор пообіцяв оперативно визначити підрядника і в максимально короткі терміни відновити міст через річку Західний Буг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти