На Харківщині російські військові розстріляли чоловіка і викрали його авто

16 березня 2022, 17:03
Українські слідчі відкрили провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни, яке обтяжене умисним вбивством.
Поліція
На Харківщині російські військові розстріляли чоловіка і викрали його авто / t.me/prokuratura_kharkiv

У селищі міського типу Чкаловське (Чугуївський район, Харківська область) російські військові 15 березня вбили 30-річного чоловіка і вкрали його машину. Про це повідомила пресслужба прокуратури регіону 16 березня.

"Військовослужбовці ЗС РФ зайшли в гараж 30-річного місцевого жителя. Побачивши чоловіка, один з російських військових зробив у нього постріл з автоматичної зброї. Чоловік помер на місці. Після цього військові країни-агресора забрали у померлого телефон, гроші заволоділи його автомобілем "Volkswagen T4" і зникли", - повідомляють у прокуратурі.

За словами Чкаловського селищного голови Віктора Соловйова, це вже друга загибель в населеному пункті з початку російського вторгнення. Перша людина померла після обстрілу окупантів.

відео дня

Українські слідчі відкрили провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни, яке обтяжене умисним вбивством. Максимальне покарання - довічне ув'язнення.

читайте такожПід Києвом російські окупанти розстріляли знаменитого українського вченого

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Чернігівській області місцевий житель-мисливець підірвав гранату, знищивши кількох російських окупантів.

Банда російських орків увірвалася в будинок керівника Ріпкинського районного товариства мисливців Кульгейка Анатолія Івановича, який їх знищив.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти