На Буковині 51-річна жінка за кермом авто наїхала на дитину, яка впала з велосипеда

23 липня 2021, 19:19оновлено 23 липня 2021, 20:08
Жінка на авто наїхала на 9-річного хлопчика, який перед зіткненням впав з велосипеда.
На Буковині 51-річна жінка за кермом авто наїхала на дитину, яка впала з велосипеда
На Буковині 51-річна жінка за кермом авто наїхала на дитину, яка впала з велосипеда / Нацполіція

Моторошна автомобільна аварія сталася на Буковині – там у селі Сторожинець у четвер, 22 липня, жінка на авто наїхала на 9-річного хлопчика, який перед зіткненням впав з велосипеда. Постраждалу дитину госпіталізовано.

Про ДТП правоохоронцям повідомили медики лікарні, куди доставили дитину. "Правоохоронці встановили, що 51-річна місцева мешканка, рухаючись на автомобілі Audi допустила наїзд на 9-річного хлопчика, який перед зіткненням впав з велосипеда", — йдеться у повідомленні поліції.

Хлопчика госпіталізувала швидка.

відео дня

На сторінці "Сторожинець +" у соцмережі Facebook з'явилося моторошне відео наїзду на дитину.

За фактом ДТП правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

читайте такожУ Києві п'яна суддя за кермом влаштувала ДТП, від самосуду врятувала поліціяРаніше в Києві на Березняках п'яний водій за кермом Ford Fusion скоїв жахливу ДТП - він не впорався з керуванням, наїхав на бордюр і протаранив паркан. Його пасажирка, що знаходиться в салоні, отримала дуже серйозні травми унаслідок аварії, і померла в кареті "швидкої".

Чоловік 21-річної пасажирки втік після ДТП, залишивши травмовану дружину лежачою на асфальті. Чоловік, як і його брат - водій легковика Ford Fusion, був у стані алкогольного сп'яніння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти