"Киву і Шуфрича знають всі": в ОПЗЖ пояснили, чому новим депутатам Ради важко "начистити морду"

15 вересня 2021, 11:07
Соратник Медведчука поскаржився на те, що народними депутатами стали люди, які вчора "торгували на ринку овочами".
Олег Волошин
Олег Волошин / zagittya.com.ua

Народний депутат від партії Опозиційна платформа - За життя Олег Волошин заявив, що зараз низький рівень впізнаваності парламентаріїв нинішнього скликання Верховної Ради.

В ході свого виступу на мітингу Волошин вказав на високу впізнаваність нардепів ОПЗЖ Нестора Шуфрича та Іллі Ківи. Відео з мітингу опублікував Денис Казанський.

Нардеп заявив, що виборці не зможуть у разі необхідності навіть "морду начистити" більшості нардепів тому, що не знають їх в обличчя.

"Ось ці вчорашні, які торгували на ринку овочами, сьогодні вони народними депутатами стали і намагаються набити кишені. Бо розуміють, що вони - ніхто. І знаєте, що найцікавіше? Якщо ви захочете їх навіть побити - ви навіть не зможете (це зробити — ред.)... ви їх в обличчя не знаєте... ось Ківу знають, Шуфрича знають. Багатьох знають десятиліттями... а цих товаришів ніхто не знав вчора, не знає сьогодні, і не знатиме завтра. Ви навіть морду їм не зможете начистити за те, що вони країну розпродали", — емоційно заявив Олег Волошин, виступаючи на мітингу політсили.

читайте такожСБУ блокувала проросійський центр" тітушок " одіозного нардепа Ківи

Раніше Главред писав про те, що нардеп Ілля Кива вкотре відзначився скандальною заявою - цього разу народний обранець від ОПЗЖ заявив про те, що жителі України "жебраки, голодні, і в усьому винна Америка".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти