Через велику аварію на залізниці УЗ змінила маршрути руху поїздів

6 лютого 2021, 14:12оновлено 6 лютого 2021, 21:42
Потяги №54 Одеса - Дніпро, №80 Київ - Дніпро, №4 Ужгород - Запоріжжя, №42 Трускавець - Дніпро та №86 Львів - Новоолексіївка прямують зміненим маршрутом.
Поїзд
Через аварію на залізниці УЗ змінила маршрут руху поїздів / УНІАН

У суботу, 6 лютого, поблизу залізничної станції Воскобойня під час руху зійшли з рейок 8 вагонів вантажного поїзда. ПАТ Укрзалізниця вживає заходів щодо скорочення відставання поїздів від графіка.

Зокрема, поїзди №116 Київ-Покровськ-Бердянськ, №12 Київ-Новоолексіївка, №38 Київ-Запоріжжя, №92 Одеса-Костянтинівка почергово пропущено своїм маршрутом через станцію Дніпро-Головний, сказано в Telegram-каналі УЗ.

Повідомляється, що поїзди №54 Одеса - Дніпро, №80 Київ - Дніпро, №4 Ужгород - Запоріжжя, №42 Трускавець - Дніпро та №86 Львів - Новоолексіївка прямують зміненим маршрутом через станцію Кривий Ріг-Сортувальний, Апостолове, Нікополь, Запоріжжя.

відео дня

Крім того, організовано спеціальний поїзд для підвезення до станцій Дніпро-Головний та Кам'янське-Пасажирське пасажирів з поїзда №86 Львів - Новоолексіївка.

Також забезпечена пересадка на поїзд №12 Київ-Новоолексіївка пасажирів, що прямують до станцій Мелітополь, Енергодар та Новоолексіївка, з решти поїздів, що затримуються.

"Вирішено питання щодо курсування вищезазначених поїздів у зворотному напрямку зміненим маршрутом", - підкреслили в компанії.

Через велику аварію на залізниці УЗ змінила маршрути руху поїздів

Аварія на залізниці на Дніпропетровщині - про що йшлося раніше:

  • У суботу, 6 лютого 2021 року, поблизу ж/д станції Воскобойня під час руху зійшли з рейок вісім вагонів вантажного потягу. Як повідомляють у пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), унаслідок аварії людських жертв немає.
  • Відомо, що аварія сталася орієнтовно о другій годині ночі під час руху за маршрутом: "станція Кривий Ріг ‒ станція Нижньодніпровськ-Вузол".
  • Унаслідок того, що сталося, виявилися пошкодженими залізнична колія і електрична опора, деякий час була відсутня електрика, а також перекинулися чотири вагони, які перевозили клінкер.
  • За декілька годин було відновлено електропостачання на аварійній ділянці та рух залізничного транспорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти