Гірська вода, каміння та багно забарикадували дорогу: на Львівщині лютувала негода

15 липня 2021, 21:22
З гір поблизу Сколе на дорогу зійшов селевий потік
Гірська вода, каміння та багно забарикадували дорогу: на Львівщині лютувала негода
Град у Львові / скріншот

Негода знову спіткала Львівську область. Там зійшов селевий потік, який ускладнив проїзд на трасі Київ-Чоп в районі села Коростів.

Як повідомляють патрульні регіону, потік гірської води, каменів і бруду вилився прямо на дорогу в четвер, 15 липня. Це сталося близько 18:50 поблизу міста Сколе. Рух практично заблокованим.

"Селевий потік зійшов на дорожнє полотно, проїзд зазначеною ділянкою ускладнений. На місці працюють підрозділи ДСНС", - йдеться в повідомленні обласної поліції.

відео дня

У Мережі з'явилося відео негоди. На кадрах видно, як регіон спіткала потужна злива з градом.

Крім цього, синоптики прогнозують у Львівській області шторм. Грози з шквальним вітром поривами від 17 до 22 метрів на секунду очікуються ввечері 15 і вночі 6 липня.

Нагадаємо, в понеділок, 12 липня, у Житомирі пройшла сильна злива. Крім цього, на місто обрушилися ураганний вітер і град. Негода вирувала більше години, проте вона була настільки сильною, що затопила вулиці і повалила дерева.

Через проблеми зі зливовою каналізацією на перехресті вулиць Покровської та Грушевського, дорога була повністю підтопленою.

У різних частинах міста вітер зламав і вирвав дерева з коренем. В результаті, вони впали прямо на припарковані автомобілі.

Більше того, у міській раді повідомили про жертву негоди. На людину впало дерево.

Також минулими вихідними негода накрила Карпати. Після сильної зливи та підтоплення поліція шукає 65-річного жителя села Ясіня-чоловік міг стати жертвою стихії.

За кілька годин у Рахівському районі випала майже половина місячної норми опадів. Гірські потоки перетворилися на бурхливі річки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти