"Їдь до Лукашенка, якому ти ж**у облизуєш": Шкіряк і Шевченко влаштували скандал у прямому ефірі

29 липня 2021, 08:00
Українські політики не стримували емоцій та не підбирали слів – їх не могли вгамувати ані вмовляння ведучого, ані відключені мікрофони.
Зорян Шкіряк
Шкіряк перейшов в атаку, коли Шевченко висловився про діяльність Авакова / скріншот

Колишній радник глави МВС Зорян Шкіряк і позафракційний нардеп Євген Шевченко поскандалили в прямому ефірі. Зокрема, Шкіряк на підвищених тонах порадив Шевченку їхати до Білорусі.

Інцидент стався в середу, 28 липня, в ефірі телеканалу Україна 24. Українські політики не стримували емоцій та не підбирали слів – їх не могли вгамувати ані вмовляння ведучого, ані відключені мікрофони.

Шкіряк не втримався від грубих слів, коли його опонент зауважив, що результатом діяльності Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ стало те, що "люди бояться вийти на вулицю".

"Система безпеки у нас зараз одна з кращих в Європі. Розповідає він тут... Їдь в Росію, їдь до Лукашенка, якому ти ж**у облизуєш", — обурився у відповідь Шкіряк.

Він додав, що поважає свого шефа, а у Євгена Шевченка, за його словами, "руки в крові, як у Путіна".

читайте такожЕкс-"слуга народу" Шевченко зробив комплімент Путіну і назвав росіян "братнім народом"

Як відомо, Євген Шевченко відомий своїми симпатіями до Олександра Лукашенка. Це і стало причиною його виключення з фракції Слуга народу. У квітні він їздив до Мінська на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі, хоча офіційно його ніхто не делегував.

читайте також"Закрийте рот": Верещук і Омелян посварилися в прямому ефірі телеканалу

Як повідомляв Главред, народний депутат Сергій Шахов ("Довіра") і радник глави Офісу президента Тимофій Милованов влаштували перепалку в прямому ефірі на телебаченні. Милованов звинуватив Шахова в тому, що він їздить на елітному авто, а сам розповідає про бідність українців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти