"Це провальна помилка": генера-майор вказав на проблеми окупантів

30 жовтня 2023, 17:15
Віктор Ягун заявив, що російські окупанти наступають на одні й ті ж граблі вже багато років.
ЗСУ, Ягун, російські окупанти
Окупанти допустили величезну помилку у війні / Колаж: Главред, фото: командування Об'єднаних Сил ЗС України, скріншот з відео, Міноборони РФ

Росія допустила провальну помилку у війні, яку розпочала проти України. Про це під час чату на Главреде розповів генерал-майор запасу, колишній заступник голови СБУ, експерт з питань нацбезпеки Віктор Ягун.

Найголовнішим провалом стало те, що Кремль повірив агентурі, яка діяла в Україні.

"Вони повірили агентурі, в яку вони вкладали гроші, а, по-друге, в тому, що вони не зрозуміли, що ми різні", - говорить Ягун.

Генерал-майор не заперечує, що окупанти могли б діяти інакше, якби розуміли, що українці і росіяни різні.

"Для них ми ті ж, тільки чомусь говоримо на "спотвореному російською мовою", "гекаємо" і любимо сало. Але насправді ми інші, і якщо в Росії досі цього не зрозуміли, це їхні проблеми. Я називаю це" Чорнобаївкою російських спецслужб", які вже багато років наступають на одні й ті ж граблі", - додав Ягун.

Дивіться відео чату з Віктором Ягуном на Главреді:

Хто такий Віктор Ягун

Віктор Ягун - український військовий, цивільний активіст, генерал-майор запасу Служби безпеки України. У період з березня 2014-го по червень 2015-го року був заступником голови СБУ. Під проводом Ягуна добувалася і оприлюднювалася інформація про участь російських військ і роботу спецслужб у війні проти України на Донбасі. Учасник ООС на Донбасі.

Коли і як закінчиться війна

Перший заступник міністра оборони України Олексій Павлюк зробив приголомшливий прогноз і заявив, що наступного року Україна переможе. Він додав, що Україна має озброєння, яке наближає перемогу ЗСУ і не дає окупантам досягти успіху.

Азербайджанський військовий аналітик Агіль Рустамзаде розповів яким буде закінчення війни і назвав 3 сценарії. Він вважає, що навіть після перемоги Україні варто бути напоготові, адже РФ може атакувати країну знову.

Військовий експерт Роман Світан назвав місяць і сценарій закінчення війни в Україні. Він вважає, що до кінця вересня наступного року закінчиться війна проти Росії її розгромом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти