Ефективність "Великого будівництва" доведена запуском аналогічної програми в США - експерт

8 квітня 2021, 10:25
Політичні сили в Україні повинні об'єднатися і підтримати план президента Володимира Зеленського щодо масштабної модернізації інфраструктури.
Ефективність 'Великого будівництва' доведена запуском аналогічної програми в США - експерт

План президента США Джо Байдена The American Jobs Plan по залученню великих інвестицій в інфраструктуру знайшов підтримку в американському суспільстві. Таке ж об'єднання має відбутися і в Україні навколо програми президента "Велике будівництво", вважає політичний експерт Кирило Сазонов.

"Представники нової адміністрації сподіваються об'єднати всі політичні сили в країні, відзначаючи, що ініціатива президента Джо Байдена - це єдиний шанс захистити майбутнє. Це - 19 мільйонів високооплачуваних робочих місць. Це - розвиток економіки. І це допоможе впоратися з коронавірусом. Суспільство також підтримує ці інфраструктурні ініціативи", - написав він.

Політичні сили в Україні також повинні об'єднатися і підтримати план президента Володимира Зеленського. "Тому що це єдиний реальний вихід з важкої ситуації, в якій країна опинилася через коронакризу. Це дійсно - підтримка економіки, яка вже дає додатковий приріст в 2,2% ВВП. Це дійсно - створення робочих місць, яких завдяки "Великому будівництву" вже з'явилося понад 200 тисяч", - зазначив Сазонов.

відео дня

Той факт, що аналогічні процеси з глобального відновлення інфраструктури запускають у себе американці, свідчить про ефективність аналогічних "Великому будівництву" проєктів, підкреслив експерт.

"Тому зараз точно не час для політичних інтриг і безпідставної критики "Великого будівництва" за політичними мотивами. Ми повинні об'єднуватися, як зараз об'єднуються навколо The American Jobs Plan від Байдена політичні еліти США і прості громадяни. І разом долати виклики, перед якими опинилася наша країна", - зауважив Сазонов.

Ефективність 'Великого будівництва' доведена запуском аналогічної програми в США - експерт

Як відомо, у планах президентської програми в Україні на 2021 рік – збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд, а також 95 шкіл, 70 садочків, 80 стадіонів, 29 басейнів. Також буде повністю оновлено 202 приймальних відділення у лікарнях, і для них закуплено 4656 одиниць медичного обладнання на суму понад 6 млрд гривень. У 2021 році "Велике будівництво" Володимира Зеленського розширюється на кілька додаткових напрямків: "Велика реставрація" 150 об'єктів культурної спадщини упродовж наступних трьох років, доступна іпотека, розбудова мережі швидкісних потягів та розбудова 16 регіональних аеропортів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти