Дипломат з Нідерландів залишився без велосипеда - його вкрали біля НАБУ

19 лютого 2021, 15:23
Співробітник посольства Нідерландів в Україні вже повідомив про крадіжку поліцію.
НАБУ
Востаннє вкрадений велосипед бачили біля будівлі НАБУ-дипломат / Фото: УНІАН

Працівник посольства Королівства Нідерландів в Україні залишився без велосипеда. Колісний транспортний засіб було вкрадено невідомими особами. Востаннє велосипед бачили біля будівлі Національного антикорупційного бюро (НАБУ), повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook секретар дипломатичного відомства Людвіг Смур.

Дипломат розповів, що у його колеги вкрали велосипед і попросив повідомити у тому випадку, якщо з'явиться будь-яка інформація про інцидент.

Дипломат з Нідерландів залишився без велосипеда - його вкрали біля НАБУ

"Востаннє його велосипед бачили перед Національним антикорупційним бюро в понеділок. Хто бачив, повідомте мені", - зазначив Смур, додавши, що співробітник посольства вже написав заяву до поліції.

Український політолог, старший аналітик Міжнародного центру перспективних досліджень Анатолій Октисюк, який знайомий з дипломатом, прокоментував ситуацію з крадіжкою велосипеда в Facebook.

"У мого знайомого голландського дипломата вкрали велосипед. Біля НАБУ. Воістину, Україна - це Європа. Територія варварів", - написав експерт.

Дипломат з Нідерландів залишився без велосипеда - його вкрали біля НАБУ

Нагадаємо, 11 лютого у відомої української співачки Камалії Захур у магазині "Будинок іграшок" у ТРЦ Ocean Plaza на вулиці Антоновича вкрали мобільний телефон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти