Данилов повідав, чи буде Україна звільняти Донбас військовим шляхом

13 квітня 2021, 16:32
Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данилов висловився на животрепетну останнім часом тему війни за Донбас.
Данилов
Олексій Данилов / УНІАН

Влада України не планує використовувати військовий шлях для повернення тимчасово окупованих територій на Донбасі і в Криму. Про це 13 квітня заявив під час зустрічі з керівниками дипломатичних представництв країн-членів ЄС Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данилов.

"В Україні на сьогоднішній день немає плану повертати тимчасово окуповані території військовим шляхом, наше завдання - вирішити конфлікт виключно політико-дипломатичним шляхом. Все інше - це чистої води інформаційна війна РФ, яку вони ведуть не тільки на нашій території, а й у всій Європі", – підкреслив чиновник.

читайте такожЗМІ оприлюднили Порядок денний термінового засідання РНБО

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • На цей момент Україна не готова до проведення визвольної військової операції на Донбасі. Конфлікт можна вирішити виключно політичним шляхом. Росія повинна відповісти за свої дії проти української держави.
  • Саме так у січні нинішнього року заявляв голова делегації Києва в Тристоронній контактній групі з питань врегулювання конфлікту на Донбасі Леонід Кравчук
  • "Я не ставлю питання про повернення територій військовим шляхом. Принаймні, найближчим часом", - сказав Кравчук.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти