У Києві таксист-неадекват атакував пасажирку і забризкав газом

4 червня 2021, 10:08оновлено 4 червня 2021, 10:49
Водій вилаяв пасажирку і зажадав оплату за помилковий виклик.
Таксист напав на пасажирку в Києві
Таксист Bolt потрапив у скандал у Києві / УНІАН

В Києві водій таксі Bolt напав на пасажирку з газовим балончиком і вилаяв її матом.

Як йдеться в повідомленні ресурсу Київ Оперативний в Facebook, пасажирка викликала авто через додаток для поїздки з дитиною.

У свою чергу від водія послідували обурення з приводу того, що вона нібито не вказала потребу в дитячому кріслі, а "на сукню грошей не пошкодувала".

Після цього жінка заявила, що не поїде з цим водієм, на що той зажадав оплату за помилковий виклик.

"Коли я поцікавилася, чому він дозволяє себе так вести при 6-річній дитині у відповідь почула "скажи спасибі, що не дав тобі пі*ди і не забризкав балончиком". Недовго думаючи після цієї фрази водій вискочив з машини і все-таки забризкав мені обличчя (в цей час дитина стояла біля мене!)", - розповіла постраждала.

Вона додала, що вдруге балончик проти неї застосовувався під час виклику поліції.

"Після цього сів в авто і почав рух. Я подзвонила чоловікові, який був вже в хвилині від нас, він наздогнав водія і почав викликати поліцію. Я стала біля капота, щоб водій не зник. Коли водій зрозумів, що поліція приїде - він почав рух авто на мене. У цей момент підійшла дівчина і почала кричати, що вона все бачила і поліції все підтвердить. Я почала втрачати свідомість, мене чоловік підхопив і забрав на тротуар. Водій цим скористався і моментально поїхав", - пише вона.

читайте такожЦіни на таксі в Києві підвищили втричі

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Києві в страшній ДТП загинула пасажирка таксі. На Кловському узвозі таксист заснув за кермом Skoda і в'їхав в припаркований по дорозі автомобіль Subaru.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти