"Велике будівництво" взялось за курортні маршрути Миколаївської області

22 лютого 2022, 15:09

У Миколаївській області стартував будівельний сезон. Дорожники ремонтують туристичні маршрути територіального значення Т-15-07 Миколаїв-Парутине-Очаків і Т-15-15 Федорівка-Рибаківка-Лугове, що ведуть до чорноморських курортів.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Миколаївській області в Facebook.

Як зазначають дорожники, ремонт цих туристичних маршрутів розпочався ще минулого року, а вже цього року роботи планують повністю завершити.

відео дня

Роботи ведуться в рамках програми президента Володимира Зеленського" велике будівництво " в цілодобовому режимі. Зокрема, проводиться фрезерування зношеного покриття, розширення дороги і укладання шару підстави. Незабаром Автошлях буде мати 2 шари нового асфальтобетону.

Окрім того, у Службі обіцяють підвищену безпеку та комфорт для водіїв та пішоходів. "Для їх зручності у межах населених пунктів будуть влаштовані сучасні автопавільйони, пішохідні доріжки та переходи, тактильна плитка та електроосвітлення", – йдеться у повідомленні.

Частиною ремонту траси Т-15-07 стане прокладання велодоріжки, яка стане першою на Миколаївщині. Це допоможе підвищити ступінь екологічності та доступність подорожей областю, зазначають в автодорі.

"Увесь комплекс дорожніх робіт заплановано виконати у максимально стислі терміни. Аби зі стартом курортного сезону відпочивальники з легкістю могли дістатися до туристичних локацій", – підсумували у відомстві.

Як повідомляв заступник керівника Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко, у поточному році планується ремонт 5,5 тис. км доріг державного значення та понад 1,4 тис. км автошляхів місцевого значення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти