"Велике будівництво": Миколаївська лікарня швидкої допомоги удосконалить прийом і госпіталізацію

24 грудня 2021, 12:11

У Миколаївській міської лікарні швидкої медичної допомоги відкрилося приймальне відділення, яке було оновлене у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє Миколаївська ОДА.

Як зазначається у повідомленні, модернізоване приймальне відділення дозволить лікарям швидко реагувати на невідкладні стани, проводити якісну діагностику та швидку госпіталізацію пацієнтів.

відео дня

Для відділення збудовано окремий бокс на два автомобілі швидкої допомоги, де вони зможуть зупинятися у комфортних для пацієнта та бригади умовах.

Перебудовані вестибюль-чекальня, рецепція, зона безпеки в полі зору рецепції для пацієнтів за самозверненням та планових пацієнтів.

Передбачені окремий блок для тимчасового перебування хворого з підозрою на інфекційне захворювання для диференціальної діагностики, палати динамічного спостереження за хворими, які обстежуються до прийняття рішення про необхідність стаціонарного лікування, протишокова палата та лікарсько-медсестринський пост. Встановлені ліжка інтенсивної терапії для хворих, які потребують невідкладної допомоги.

Відділення повністю укомплектовано сучасним медичним обладнанням — комп’ютерним томографом, УЗД апаратом, рентгенологічним апаратом, гематологічним аналізатором, системою централізованого моніторингу, функціональними ліжками тощо.

Нагадаємо, за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" в Україні вже оновили понад 200 приймальних відділень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти