Бойовики обстріляли на Донбасі лікарню з хворими на COVID-19

5 травня 2021, 11:09оновлено 6 травня 2021, 06:06
В результаті були пошкоджені вікна в будівлі першого корпусу лікарні. Після обстрілу в корпусі відсутнє електропостачання.
Мар'їнська Центральна райлікарня
Мар'їнська центральна райлікарня потрапила під обстріл бойовиків / Фото facebook.com/marinskavca

Російсько-окупаційні війська обстріляли Мар'їнську центральну районну лікарню в Донецькій області. У медичному закладі проходять лікування 45 осіб, хворих на пневмонію та COVID-19.

Як повідомляється на Facebook-сторінці Мар'їнської міської військово-цивільній адміністрації, в ніч на 5 травня окупанти обстріляли місто Красногорівка. Під обстріл потрапила і Мар'їнська центральна районна лікарня. В результаті були пошкоджені вікна в будівлі першого корпусу лікарні. Після обстрілу в корпусі відсутнє електропостачання. На щастя, обійшлося без постраждалих і жертв.

На даний момент правоохоронці проводять розслідування і з'ясовують обставини інциденту.

Місцева влада вживає необхідних заходів для ліквідації наслідків обстрілу.

Ситуація на Донбасі - про що раніше писав Главред:

  • Верховна Рада 30 березня ухвалила постанову із засудженням загострення Росією бойових дій на Донбасі 26 березня, внаслідок якого четверо українських військових загинули, а двоє - дістали поранень.
  • Парламент закликав Москву вивести свої війська з території України і виконати всі свої зобов'язання в рамках існуючих домовленостей. Також Рада закликала світову спільноту посилити тиск на Москву.
  • Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак розкрив деталі загибелі 4 українських військових на Донбасі поблизу Шумів. За його словами, військові загинули від снайперського пострілу, під час розмінування району насосної станції.
  • Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що нинішня ескалація на Донбасі з боку Росії є найсистемнішою і наймасштабнішою за останні роки. За його словами, Росія своїми діями завела ситуацію в глухий кут, виходом з якого є лише дипломатія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти