На Донбасі відшукали новітню зброю з Росії: опубліковано фото

23 квітня 2020, 10:53
Згідно з наявними даними, росіяни продовжують постачати донбаським бойовикам новітню зброю.
Російські війська
Російські війська / УНІАН

Співробітники моніторингової місії ОБСЄ в Україні знайшли нові докази присутності російських військ на Донбасі.

Відповідне повідомлення на своїй сторінці в Facebook опублікувала українська активістка і волонтер Олеся Татарин. До нього вона додала деякі частини звіту місії ОБСЄ.

"10 березня з допомогою безпілотного апарату місії ОБСЄ були виявлені новітні комплекси радіоелектронної боротьби СБ-636 "Світло-ку", РБ-341V "Леєр-3" і Р-934Б "Синиця", розташовані на південній околиці Луганська, 13 км від лінії бойового зіткнення, на тимчасово окупованій Росією території. Дані комплекси знаходятся на озброєнні російської армії і на експорт не поставлялися", – йдеться в тексті.

відео дня
Російські війська

До того, 5 квітня нинішнього року в районі міста Світлодарськ українські бійці збили сучасний російський бойовий безпілотник "Застава" (Bird Eye 400), виготовлений на військовому заводі в районі Уралу.

Нагадаємо, раніше офіцери української розвідки на тимчасово окупованих територіях Донбасу (в районах Новогригорівка, Макіївки і Донецька) встановили факт розміщення контрольованими Росією бойовиками "ДНР" новітніх вогнеметних систем "Буратіно".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти