"Х*ти репетуєш, с*ка": під Києвом студентки коледжу через ревнощі побили дівчину

14 квітня 2020, 17:14оновлено 23 серпня 2023, 16:34
Ніякий карантин не завадив жорстоким студенткам коледжу побити на ґрунті ревнощів іншу дівчину.

Бійка, підлітки
Бійка, підлітки / скріншот з відео

У лісі селища міського типу Коцюбинське під Києвом юні дівчата з місцевого коледжу жорстоко побили ровесницю.

Таке повідомлення опублікували представники прес-служби Главку Нацполиции по регіону. Згідно з текстом, в процесі моніторингу соціальних мереж правоохоронці натрапили на відео бійки у лісі.

У записы дві дівчини жорстоко б'ють третю - наносячи удари по голові, тягаючи за зачіску та копаючи. Сварка сталася через якогось хлопця. Нападники вимагали від жертви вимагали залишити його.

"На, с*ка. Дійшло, бл*дь? Якого х*я ти до нього лізеш. Х*лі тепер плачеш - чрез свій же ж п*здеж. Х*лі на мене, с*ка, п*здишь, Вставай, бл*дь, сказано". Як у*бала б, с*ка, з ноги. Але не можна. Х*лі репетуєш, с*ка, - щоб тебе пожаліли?", - навперебій кричали дівчата.

Триває розслідування інциденту. За словами копів, лише після детальної перевірки всіх обставин події видадуть правову кваліфікацію.

Користувачі Мережі були шоковані жорстокістю дівчат і їх звичкою до матюків.

"А потім будуть усі в соплях, сльозах разом з батьками, просити вибачення, перепрошувати і бла-бла-бла. Тільки суд ! Тільки покарати! Ніякого вибачення!", "Цих треба ізолювати назавжди - швидше за все разом з батьками", "Ось над якою вакциною треба працювати - хоча від деградації ,напевно,ніщо не допоможе", - обурено написали вони.

Скріни
Скріни
Скріни

Нагадаємо, раніше в Бердичівському районі.Житомирської області стався схожий конфлікт. Школярки 2005 року народження побили нібито через хлопця 14-річну дівчину. Нападники наносили потерпілій удари руками і ногами, а також тягали її по землі за волосся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти