У Києві від уханьської хвороби помер співробітник Укроборонпрому

6 квітня 2020, 19:16оновлено 23 квітня 2020, 19:03
У столиці помер співробітник одного із підприємств Укроборонпрому. Чоловікові було 72 роки.
коронавірус
Від коронавіруса помер співробітник Укроборонпрому / Фото facebook.com/doc.antonenko

У Києві помер працівник київського підприємства, котре входить до концерну Укроборонпрому, у якого раніше виявили коронавірус.

Як пише прес-служба концерну в понеділок, 6 квітня, чоловікові було 72 роки.

"Працівник філії київського науково-дослідного підприємства, що входить до складу ДК Укроборонпром, який захворів на коронавірус і знаходився в одній з київських лікарень у важкому стані, помер. Чоловікові було 72 роки, він працював токарем на підприємстві майже все життя - із 1975 року", - інформують у прес-службі.

читайте такожCOVID-19 у Онуфрія і Новинського – що відомо про зараження в Лаврі

Як раніше писав Главред, станом на ранок, 6 березня, в Україні виявили 1319 випадків захворювання Ковід-19, від коронавирусної інфекції померло 38 осіб. Всього в Україні на китайський вірус захворіли 80% громадян, заявила доктор наук, професор, завідувач кафедри інфекційних хвороб університету Богомольця Ольга Голубовська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, пандемія коронавірусу піде на спад, коли перехворіють мінімум 30%, переконаний колишній головний санітарний лікар України Святослав Протас. За його словами, немає сенсу робити припущення про те, коли покращиться ситуація, спираючись на статистику тих, хто одужав і тих, хто помер від уханьської зарази під назвою COVID-19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти