На Чернігівщині від китайської зарази помер пацієнт-утікач

5 квітня 2020, 20:34
У Чернігівській області помер чоловік, який намагався втекти з місцевої лікарні.
Швидка, коронавірус
Медики не змогли врятувати жителя Чериниговской області / УНІАН

Від жахливої китайської хвороби, яка швидко поширюється по Україні, у Чернігівській області помер пацієнт. Раніше він намагався втекти з лікарні.

Як пише прес-служба правоохоронців, у ніч із 3 на 4 квітня чоловік із клінічно підтвердженим коронавірусом здійснив спробу втечі з Борзнянської центральної районної лікарні. Проте співробітники поліції та медики повернули хворого до медичного закладу.

"З моменту втечі з місця обсервації до повернення назад чоловік із іншими особами не контактував. Поліцейські і медики були екіпіровані усіма належними засобами індивідуального захисту. Сьогодні стало відомо, що чоловік помер від ускладнень хвороби", - заявили в поліції.

відео дня
На Чернігівщині від китайської зарази помер пацієнт-утікач

Як раніше писав Главред, станом на 10:00 неділі, 5 квітня, коронавірус лабораторно підтверджено у 1 тисячі 251 людину, 32 інфікованих померли, а 25 осіб побороли хворобу. Більшість хворих - 74% - люди у віці від 30 до 69 років.

У Києві за минулу добу було зафіксовано 31 випадок зараження COVID-19. Зокрема, захворіли 18 жінок у віці від 21 до 78 років та 13 чоловіків у віці від 19 до 78 років. 10 пацієнтів були госпіталізовані до столичних лікарень. 21 - лікуються вдома на самоізоляції, під контролем медиків. На сьогодні в столиці вже 245 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти