Не ті канали: у львівській школі заборонили дивитися відеоуроки по телевізору

1 квітня 2020, 16:42оновлено 1 квітня 2020, 20:02
Директор школи заборонив і вчителям і школярам дивитися відеоуроки по деяким каналам у рамках запущеної президентом Зеленським програми дистанційного навчання.
Пульт, телевзор
Пульт, телевзор / УНІАН

У Львові директор Львівської середньої загальноосвітньої школи східних мов і бойових мистецтв Будокан Олександр Козловський заборонив педагогам і учням використовувати частину відеоуроків, які будуть показувати на телеканалах у рамках проекту "Всеукраїнська школа онлайн" - запропонованого владою країни школярам як альтернатива для навчання на час коронавирусного карантину.

Відповідне повідомлення було опубліковане на Facebook-сторінці навчального закладу.

"Дорогі друзі! У зв'язку з широко розрекламованої компанією впровадження дистанційних занять з українськими дітьми "Всеукраїнська школа онлайн" з 6 квітня 2020 року, звертаємо Вашу увагу на проведення on-line занять з Вашими дітьми на антиукраїнських каналах Zik, 112 і NewsOne. [...] .Вчителям ЛЗОШ Будокан забороняється використовувати контент дистанційної освіти на цих каналах під час підготовки власних стрім-уроків, предметних презентацій та проведення on-line занять", - написав Козловський.

відео дня
Не ті канали: у львівській школі заборонили дивитися відеоуроки по телевізору

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив - у зв'язку з карантином через китайського коронавіруса з 6 квітня 2020 року стартує проект Всеукраїнська Школа Онлайн.

На весь час карантину, з 10.00, з понеділка по п'ятницю, уроки будуть транслюватися по нижченаведеним українським телеканалам:

а) 5-й клас - Плюсплюс і 112 Україна;

б) 6-й клас - ZOOM і NewsOne;

в) 7-й клас - ZIK;

г) 8-й клас - Індиго та УНІАН;

д) 9-й клас - Рада і UA: Культура;

е) 10-й клас - UA: Перший;

ж) 11-й клас - М1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти