В Ощадбанку розповіли, що буде з платіжними картками під час карантину

31 березня 2020, 12:45
У головному державному банку, Ощадбанку, розповіли українцям, що буде з платіжними картками під час карантину
Ощадбанк
Відділення Ощадбанку / Reuters

Співробітники державного Ощадбанку заявили про те, що час дії платіжних карток (термін яких закінчується під час китайської карантини Covid-19) буде автоматично продовжений до 1 липня 2020-го.

Відповідне повідомлення опублікували представники прес-служби банку. За їх словами, продовження терміну дії поширюється абсолютно на всі карти Ощадбанку. Вони будуть діяти до 1 липня 2020-го і не будуть блокуватися фінустановами.

В Ощадбанку пояснили, що пішли на цей крок для того, щоб клієнти могли спокійно залишатися вдома і не відвідувати відділення за новими картками.

відео дня

Нагадаємо, що раніше коронавірусний карантин в Україні був продовжений, однак країна ніяк не може існувати в такому режимі досить довгий термін. Про це публічно заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, Кабмін розглядає варіанти можливого ослаблення карантину - для запуску української економіки.

До цього Главред зібрав в одному матеріалі усі способи оплатити житлово-комунальні послуги онлайн (через Інтернет) за допомогою власне комп'ютера або смартфона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти