"У нас дуже хороший президент": Гончарук зробив заяву напередодні відставки

4 березня 2020, 17:31оновлено 5 березня 2020, 01:54
Глава уряду підкреслив, що Володимир Зеленський у роботі з ним жодного разу не порушив закон.
Гончарук
Гончарук похвалив президента / УНІАН

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук з трибуни Верховної Ради за лічені хвилини до голосування за відставку його Кабміну заявив, що жодного разу за свою каденцію не отримував незаконних розпоряджень від глави держави.

"Я досить оптимістичний щодо нашого майбутнього. Я вважаю, що у нас дуже хороший президент, дуже порядна, чесна людина. За час роботи з ним я жодного разу не отримував жодної незаконної команди, не було навіть натяків на якусь нечесну гру", - сказав він, виступаючи у Верховній Раді перед голосуванням народних депутатів за його відставку.

За словами Гончарука, його колеги по Кабміну працювали дуже ефективно. Вони розкривали тіньові схеми і саме з цим пов'язаний численний негатив в їх адресу в ЗМІ.

"Ми боролися з корупцією на всіх ділянках, довірених нам президентом, парламентом і українським народом. Ми перекрили багато тіньових схем, тому за останні місяці на нас вилилися тонни бруду в ЗМІ", - сказав Гончарук.

Нагадаємо, в середу, 4 березня, Верховна Рада України проголосувала за відставку Кабміну Олексія Гончарука.

Як раніше повідомлялося, Зеленський в ході виступу в Раді заявив, що не задоволений тим, як вирішуються питання шахтарів, і що йому доводиться втручатися в проблеми вугільної сфери.

Також Зеленський похвалив Кабінет міністрів Олексія Гончарука за низьку інфляцію, перемогу над гральним бізнесом і нелегальними АЗС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти