Новосад відмовилася працювати під керівництвом нового прем'єра

3 березня 2020, 22:46оновлено 4 березня 2020, 01:48
На вакантне місце міністра вже знайшли нову кандидатуру.
Новосад Ганна
Новосад вже не хоче бути міністром / прес-служба Кабміну

Міністр освіти і науки Ганна Новосад заявила, що відмовляється працювати у складі нового уряду, а також під керівництвом Дениса Шмигаля, який, за прогнозами, стане новим прем'єр-міністром.

Як повідомляє журналіст Максим Назаров, вже є кандидатура на посаду глави Міносвіти.

Доктора юридичних наук, професора університету Шевченка Юлію Гришину нібито пропонують призначити міністром освіти в уряді Шмигаля.

Депутати від Слуги народу підтримують кандидатуру Гришиної, заручилася вона вже навіть підтримкою президента Володимира Зеленського. Результати підтримки колег будуть відомі завтра.

Сьогодні на фракції Слуга народу президент заявив, що Новосад міняти не планували, але оскільки вона відмовляється, то посаду займе інший міністр.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський зустрівся з членами парламентської фракції партії Слуга народу. На посаду прем'єр-міністра глава держави запропонував призначити Дениса Шмигаля замість Олексія Гончарука.

Як раніше повідомлялося, у Кабінеті міністрів прокоментували повідомлення про те, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук нібито подав в Окружний адміністративний суд Києва заяву з вимогою не включати до порядку денного питання про відставку членів Кабміну і прем'єр-міністра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти