Гончарук просить суд заборонити Разумкову розглядати його заяву про відставку

3 березня 2020, 20:12оновлено 4 березня 2020, 01:53
Позивач просить продовжити заборону до винесення судового рішення.
гончарук
Гончарук передумав йти у відставку і просить суд про допомоги / kmu.gov.ua

В Окружному адміністративному суді Києва зареєстровано заяву, в якій міститься вимога про заборону спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову включати до порядку денного питання про відставку членів Кабміну і прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

"У ОАСК надійшла заява про забезпечення позову, заявником у якій зазначений Олексій Гончарук, відповідачем — голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, третьою особою — президент України Володимир Зеленський", — йдеться в повідомленні на сайті судової інстанції.

Уточнюється, що позивач просить заборонити до винесення судового рішення не вносити питання про відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука або звільнення кого-небудь з членів Кабміну до порядку денного позачергового пленарного засідання Ради, призначеного на 4 березня.

Гончарук просить суддів заборонити винесення на голосування цього питання, а також включення його до загального порядку денного парламенту і оголошувати результати голосування з цього питання.

Гончарук просить суд заборонити Разумкову розглядати його заяву про відставку

Як раніше повідомлялося, почала поширюватися інформація, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву про відставку.

У свою чергу, спікер парламенту Дмитро Разумков заявив, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук не подавав заяву про відставку у Верховну Раду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти