"Поставлю раком": в Кременчуці розгорівся скандал з "господарем народу"

22 лютого 2020, 14:38
Денис Терещенко зчепився зі співробітниками АТ Полтаваобленерго.
Денис Терещенко
Денис Терещенко / facebook.com/DenisTereschenko

У Кременчуці Полтавської області розгорівся скандал з місцевим депутатом від Слуги народу Денисом Терещенко. Так, депутат міської ради зчепився зі співробітниками АТ Полтаваобленерго.

На оприлюдненому відео Терещенко лається з працівниками Полтаваобэнерго. При цьому депутат називає себе "господарем народу", "паном народу", а також вживає в адресу робочих нецензурну лексику.

Крім того, народний обранець погрожує співробітникам Полтаваобленерго та обіцяє "поставити раком", а також кричав, що на проведені роботи немає дозволу. В кінці Терещенко підігрів ситуацію ще більше, обізвавши працівників "нелюдами".

Варто відзначити, що раніше депутат вже висловлював невдоволення роботою співробітників даної компанії.

"АТ "Полтаваобленерго цілеспрямовано займається руйнуванням досить скромного благоустрою 5 виборчого округу. Це відбувається безпосередньо бригадами товариства та (або) субпідрядниками. На сьогодні майже зруйнований тротуар по вул. Бетонної. Пошкоджено асфальтне покриття 3 Хорольського тупика. Що далі? До речі, всі роботи проводяться без дозвільних документів з боку виконавчого комітету. Правил для АТ Полтаваобленерго не існує", - написав Терещенко в Facebook.

'Поставлю раком': в Кременчуці розгорівся скандал з 'господарем народу'

Як раніше повідомляв Главред, народний депутат від Слуги народу Максим Бужанський відмовився вставати, щоб вшанувати хвилиною мовчання пам'ять загиблих на Майдані під час Революції гідності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти