Розробка ремейка легендарної гри "Готика" набирає обертів

12 березня 2021, 17:09оновлено 24 березня 2021, 14:29
Видавництво THQ Nordic повідомило, що створенням ремейку Gothic займеться іспанська студія Alkimia Interactive.
Gothic
Розробка ремейка "Готики" набирає обертів / THQ

Європейська компанія-видавець THQ Nordic оголосила про формування Alkimia Interactive (колишньої THQ Nordic Barcelona), яка займеться повноцінною розробкою ремейка першої "Готики" 2001 року випуску.

Нагадаємо, що та ж команда в грудні 2019-го року випустила грабельний тизер ремейка, який припав публіці до смаку. Ось так, звичайні геймери, самі того не усвідомлюючи, вирішили подальшу долю проєкту.

Як результат, після того, як проєкт Gothic Remake отримав зелене світло, наступним кроком було створення дочірньої студії. Влітку 2020 року студія приступила до роботи та почала збирати команду захоплених розробників рольових ігор. З того часу студія відкрила офіс в самому центрі Барселони.

Команда постійно зростає і все ще шукає розробників, готових приєднатися до сім'ї. На цю мить в студії 35 осіб, а першим проєктом, як ви вже зрозуміли, стане ремейк легендарної "Готики" для всіляких платформ, включаючи PlayStation 5 і Xbox Series X|S.

Вже в найближчі пару місяців з нами обіцяють поділитися подробицями про те, як далеко просунувся в розробці ремейк. Після Gothic компанія продовжить працювати над"висококласними рольовими іграми".

Готика - гра студії Piranha Bytes, що породила трилогію і цілий піджанр рольових ігор. Готика, Готика 2 і Готика 3 всі отримали визнання гравців, нехай критики і відзначали деяку незграбність майже всіх аспектів гри.

А тим часом група ентузіастів вже кілька років працює над масштабною модифікацією The Chronicles of Myrtana: Archolos для другої частини "Готики", яка додає в гру абсолютно новий відкритий світ, покращує систему навичок і привносить нові ігрові механіки.

Крім того, модифікація привнесе щонайменше 40 годин ігрового процесу і складного сюжету з непередбачуваними поворотами. У ній буде понад 150 квестів з варіативним проходженням і близько 200 випадкових подій. Персонажі матимуть правдиві передісторії та особисті цілі, а також професійну озвучку. Модифікація буде доступна в Steam безкоштовно, але для гри буде потрібно Gothic 2: Gold Edition. Реліз очікується у 2021 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти