Легендарна гра Gothic отримає повноцінний ремейк

19 лютого 2020, 11:42
Спочатку видавець THQ Nordic просто заміряв інтерес до можливого ремейку Готики, але тепер прийняв рішення.
Скриншот из игры
Скріншот з гри Gothic Playable Teaser / THQ Nordic

Легендарна серія ігор Gothic (Готика) давно зайняла важливе місце в серцях багатьох фанатів. І тепер видавець THQ Nordic оголосив, що займеться створенням повноцінного ремейка першої частини.

Спочатку компанія перевірила інтерес гравців, випустивши в Steam в грудні 2019 року гру під назвою Gothic Playable Teaser. Вона являла собою шматочок першої Готики, причому перероблений студією THQ Nordic Barcelona під сучасні стандарти. Тоді ж автори заявили, що якщо ідея гравцям сподобається, то це змусить задуматися про повноцінний ремейк.

В тизер зіграло 180 тисяч гравців. Потім THQ Nordic запустила опитування. І в ньому з'ясувалося, що 94.8 відсотка проголосувавших бажають, щоб компанія зайнялася ремейком першої Готики.

Результаты опроса по поводу ремейка Готики
Результати опитування з приводу ремейка Готики / THQ Nordic

Тепер видавець займеться формуванням повноцінної студії в Барселоні. Саме вона і буде відповідати за Gothic ремейк. Ніяких інших подробиць у THQ Nordic поки немає.

Готика - гра студії Piranha Bytes, що породила трилогію і цілий піджанр рольових ігор. Готика, Готика 2 і Готика 3 всі отримали визнання гравців, нехай критики і відзначали деяку незграбність майже всіх аспектів гри.

З тизером могли ознайомитися всі, адже Готика ремейк скачати можна було безкоштовно для власників ігор студії Piranha Bytes.

Готика ремейк - трейлер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти