EA Play стала частиною Game Pass на ПК – доступ до 60+ ігор EA

19 березня 2021, 17:46
Щоб запустити ігри з EA Play в Game Pass на ПК потрібно встановити додаток EA Desktop і зв'язати облікові записи EA і Xbox.
Xbox
Підписка EA Play стала частиною Game Pass на ПК / Xbox

Компанії Electronic Arts і Microsoft офіційно оголосили про те, що відсьогодні передплатники Xbox Game Pass для ПК і Xbox Game Pass Ultimate зможуть насолодитися всіма привілеями підписки EA Play на Windows 10.

До того ж обидві компанії випустили спеціальне 3-хвилинне відео з інструкцією по установці, і запуску ігор Electronic Arts по підписці Microsoft – при першій інсталяції належить встановити EA Desktop App і синхронізувати облікові записи.

Для всіх, кому іноземні підпискові сервіси та що вони з себе представляють, Xbox Game Pass – це свого роду ігровий аналог Netflix з купою можливостей для геймерів: він працює по щомісячній підписці та надає доступ до великої бібліотеки найрізноманітніших ігор.

Підписковий сервіс EA Play за своєю суттю аналогічний Game Pass, але обмежений іграми EA. Підписка EA Play (стара назва EA Access) відкриває доступ до бібліотеки з 60+ ігор Electronic Arts, включаючи тайтли з серій FIFA, UFC, Mass Effect, ігри по Star Wars, і багато інших відомих франшиз видавництва. Також передплатники Game Pass отримають доступ до знижок і демо-версій нових тайтлів EA Play і знижку в 10% при придбанні повної версії гри.

Як запустити ігри Electronic Arts за підпискою Microsoft

Раніше на цьому тижні десятки хітів компанії Bethesda поповнили бібліотеку Xbox Game Pass – від класичних Doom до сучасних Wolfenstein, Dishonored, Prey і першої The Evil Within.

Паралельно в онлайн-магазині Microsoft Store проходить великий розпродаж ігор для Xbox і ПК. Call of Duty: Black Ops Cold War, Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition, MudRunner та інше доступно зі знижками до 90%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти