Похмуре майбутнє людства: вийшов кліп за мотивами Cyberpunk 2077

15 листопада 2020, 11:06оновлено 2 жовтня 2023, 14:43
До виходу гри залишився менш як місяць.
Кадр з Cyberpunk 2077
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED

Американський хіп-хоп-дует Run The Jewels офіційно представив кліп на пісню No Save Point – композиція стане саундтреком до майбутньої рольової гри Cyberpunk 2077, яка створюється силами польської студії CD Projekt RED.

У ролику миготять елементи всесвіту Кіберпанку, включаючи різні банди Найт-Сіті, бойові роботи, прибамбаси та багато іншого. Ефектні кадри в стилістиці гри присутні.

Музика групи характеризується насиченим звучанням перевантаженого баса, спотвореними семплами, швидкою та енергійною манерою виконання. Основним лейтмотивом пісень є суспільні проблеми: соціальна нерівність, свавілля поліції, бідність.

Окрім Run The Jewels, в "Кіберпанку" також прозвучать пісні Grimes, A$AP Rocky, Refused, Gazelle Twin, Ilan Rubin, Richard Devine, Deadly Hunta, Rat Boy і Tina Guo.

Нагадаємо, що спочатку видавець обіцяв випустити гру у квітні цього року, після чого її відклали до вересня. Останньою датою в сітці релізів значити 19 листопада.

Станом на сьогодні реліз гри запланований на 10 грудня.

Кіберпанк 2077 можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому гра також з'явиться і на консолях наступного покоління — PlayStation 5 і Xbox Series X.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині GOG - 850 гривень;
  • В магазині Steam - 899 гривень;
  • В магазині EGS - 899 гривень.

Раніше розробники підтвердили дату виходу нового випуску інформаційної передачі Night City Wire, який розповість про героя Кіану Рівза.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти