У мегапопулярній грі Fortnite нарешті з'явився відомий супергерой Marvel

3 квітня 2020, 18:15
Але для його отримання вам потрібен бойовий пропуск.
Fortnite
Fortnite / Epic Games

Королівська битва Fortnite від Epic Games славиться своїми колабораціями з відомими франшизами і гостьовими персонажами. Так для гри довгий час тизерили балакучого найманця Дедпула з коміксів Marvel. І ось його нарешті додали в гру.

Для того, щоб розблокувати скін найманця, необхідно знайти його парні пістолети. Вони знаходяться прямо в головному меню. Досить лише відкрити кімнату Містера Мяускула, яка знаходиться в розділі бойового пропуску. Пістолети будуть там.

Це вважається за виконання випробування сьомого тижня сезону Фортнайт. В результаті вам дадуть скін Дэдпула. Ви зможете перевтілитися в найманця в будь-якій телефонній будці під час матчу. Але тільки якщо у вас куплений бойовий пропуск.

Також в комплекті з Дэдпулом йде набір тематичний екіпіровки, яку ще належить розблокувати. Серед неї – дельтаплан "Ламорог Дэдпула", міні-скутер та інші предмети.

читайте такожБлискавка: The Last of Us Part II через коронавірус перенесли на невідому датуЦе вже не перша колаборація Epic Games з Marvel. Так в Fortnite одного разу ввели особливий режим, в якому гравці могли перетворитися на Таноса і використовувати здібності Рукавиці Нескінченності, щоб знищувати ворогів. Подія стала частиною рекламної кампанії двох фінальних частин "Месників".

Fortnite скачати може абсолютно будь-яка людина, адже гра безкоштовна. Вона доступна на всіх основних платформах, навіть на смартфонах. Основна мета гри – зібрати якомога більш потужну зброю і вижити на острові, який поступово стає все небезпечнішим через смертоносної бурі.

Fortnite вважається однією з найпопулярніших ігор в світі. Вона регулярно ставить рекорди за кількістю гравців і глядачів на Twitch. А коли одного разу Fortnite на час "зламався" і перестав працювати, з цього зробили справжню трагедію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти