Оновлення Telegram зробило роботу з чатами набагато зручнішою

31 березня 2020, 11:50оновлено 31 березня 2020, 12:36
Також в месенджері з'явилося ще кілька нових можливостей.
Обновление Telegram
Оновлення Telegram / Telegram

Розробники месенджеру Telegram постійно працюють над тим, щоб зробити його зручнішим і кориснішим для вас. Чергове оновлення Телеграму допоможе вам краще організувати свій величезний потік чатів, адже в ньому додали можливість створювати папки для груп і контактів. І це далеко не все нові функції.

Якщо ваших чатів стало занадто багато, то тепер ви можете розсортувати їх по налаштованим папкам. Їх кількість необмежена, поміщати в них ви теж можете будь-контакти і чати. Так ви зможете, наприклад, відокремити особисте спілкування від робочих питань.

Пример использования папок в Телеграме
Приклад папок у Телеграмі

Папки стають доступними у тому випадку, якщо кількість чатів перевищить певне значення. Якщо з якоїсь причини ви не можете створити папку, то варто скористатися спеціальним посиланням (відкривається через мобільний додаток Telegram на iOS або Android).

відео дня
Меню создания папок в Телеграм
Меню створення папок у Телеграмі

Всі ваші папки автоматично підтягнуться і в додаток для комп'ютерів (але не в веб-версію). Також в клієнті Телеграму з'явиться спеціальне бічне меню, яке допоможе простіше переключатися між папками. У ньому ж можна створити і нову, клікнувши на значок списку.

Всі ваші мобільні папки автоматично синхронізуються з додатком Телеграм на Windows і Mac, так що за це переживати не варто.

Пример использования папок в компьютерном приложении Телеграма
Телеграм-папки на ПК

Якщо вам потрібно не виділити якісь чати, а заховати, то в цьому допоможе архів. Працює він при свайпі на контакті, групі або каналі ліворуч (або ж при довгому натисненні і виборі спеціальної кнопки "В архів"). Тоді контакт поміститься в спеціальну папку "Архів", але повернеться назад до списку, якщо з нього прийде повідомлення.

Для власників Телеграм-каналів зробили більш зручну статистику, якщо кількість читачів перевищує 1000 чоловік. Так ви зможете краще розуміти, звідки і як до вас приходять люди.

Пример статистика канала в Телеграм
Статистика Телеграм-каналу

З більш приємних дрібниць - нові анімовані емодзі. Правда, всі вони пов'язані з тематикою хвороб і коронавирусу. Спеціальні Телеграм-стікери для коронавирусу теж додали.

Новые анимированные эмодзи
Нові анімовані емодзі

А за допомогою емодзі гральної кістки ви зможете запускати її прямо в чатах. Це стане в нагоді для різних рішень, жеребкування або просто розваг.

Игральная кость в Telegram
Гральна кістка в Telegram

Раніше ми розповідали, як створити свій канал в Телеграмі. Це вкрай просто, а в результаті ви отримаєте відмінну майданчик для публікації власних думок.

Також ми публікували інформацію про те, як додати в Телеграм свій набір стікерів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти