Samsung представила бюджетний смартфон Galaxy M21 з чотирма камерами

18 березня 2020, 14:56
Ємність його акумулятору вражає.
Дизайн Galaxy M21
Дизайн Galaxy M21 / Samsung

Samsung представила свій новий бюджетний смартфон, який отримав назву Galaxy M21. Але навіть в доступну модель компанія примудрилася помістити відразу чотири камери. Мабуть, тренд на багатомодульні камери дійшов і до ультрабюджетників.

У серії Galaxy M компанія випускає вкрай доступні смартфони, які повністю відбивають свою невелику ціну. Galaxy M21 не став винятком.

Galaxy M21 - характеристики

Самсунг Галаксі М21 отримав Full HD+ екран з роздільною здатністю в 2340 на 1080 пікселів. Вгорі екрана розташувався виріз під фронтальну камеру. Діагональ екрану - 6.4 дюймів, він покритий захисним шаром Gorilla Glass 3.

відео дня

Працює смартфон на восьмиядерному процесорі Exynos 9611. У ньому чотири ядра по 2.3 ГГц і ще чотири - по 1.7 ГГц. Графічний прискорювач - Mali-G72MP3. Оперативної пам'яті - 4 Гб, а звичайної - 128 гігабайт.

Основний модуль камери отримав дозвіл в 48 мегапікселів, ультраширокий - в 8 мегапікселів, а сенсор глибини - 5 мегапікселів. Камера може знімати в нічному режимі, а професійний режим допоможе самому підкрутити необхідні налаштування. У фронтальної камери роздільна здатність в 20 мегапікселів.

Сенсор відбитків пальців розташувався на задній кришці. У телефоні є порт USB Type-C і роз'єм під навушники, а ось NFC-модуль не вбудували. Зате вражає ємність акумулятора в цілих 6000 мАч з підтримкою швидкої зарядки.

Galaxy M21 - ціна

Дизайн Galaxy M21
Дизайн Galaxy M21 / Samsung

Поки Samsung Galaxy M21 анонсований для продажу лише в Індії. Samsung Galaxy M21 дата виходу - 23 березня. Його ціна склала 175 доларів, тобто 4780 гривень. Про вихід на світовий ринок поки нічого не говориться.

Раніше ми розповідали про те, як флагман Samsung Galaxy S20 Ultra успішно пройшов перевірку на міцність. Просто так зламати його у вас не вийде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти