Смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra успішно пройшов перевірку на міцність

10 березня 2020, 06:10
Телефон за 1400 доларів розбити виявилося не так вже й просто.
Дизайн Galaxy S20 Ultra
Дизайн Galaxy S20 Ultra / Samsung

Коли ви купуєте телефон майже за 40 тисяч гривень, то явно не бажаєте, щоб він дряпався навіть від найменших дотиків. У разі Galaxy S20 Ultra можна трохи розслабитися, адже топовий смартфон Samsung успішно пройшов перевірки на міцність.

Автор YouTube-каналу JerryRigEverything, що спеціалізується на намаганнях зіпсувати екрани і корпуси смартфонів, високо оцінив Галаксі С20 Ультра. Смартфон Самсунг виявився досить міцним, нігтями у вас не вийде подряпати ні екран, ні задню поверхню. Втім, від ключів його краще тримати подалі.

А ось на YouTube-каналі PhoneBuff займаються вже більш веселими речами - тобто скидають смартфони на кам'яну поверхню. І виявилося, що Galaxy S20 Ultra у цьому плані більш витривалий, ніж iPhone 11 Pro Max. Смартфон від Apple отримує менше пошкоджень лише в тому випадку, коли падає на бічну частину.

Galaxy S20 Ultra ціна в Україні становить 37999 гривень. Galaxy S20 Ultra характеристики ми докладно розписали в окремій примітці. Головна особливість смартфону - потужна камера зі збільшенням у 100 разів.

До речі, Galaxy Z Flip за результатами схожих тестів виявився дуже крихким.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти