По іграм серії Відьмак безкоштовно роздають багато всього у GOG

16 березня 2020, 18:48
Роздача триватиме ще два дні.
Арт гри The Witcher 3: Wild Hunt
Арт гри The Witcher 3: Wild Hunt / CD Projekt RED

В магазині ігор GOG, який належить польській компанії CD Projekt Group, почалася нова безкоштовна роздача. Вона досить незвичайна, зате повинна порадувати всіх фанатів серії Відьмак.

Роздачу присвятили всім частинам серії The Witcher. На жаль, вона не дозволить гру Відьмак 3 завантажити безкоштовно або інші частини серії, як багато хто хотів би. Сама роздача отримала назву Goodies Collection, що можна перевести як "набір плюшок". До її складу увійшли запис вражаючого концерту The Witcher 3: Wild Hunt Concert, арти, шпалери на робочий стіл, саундтреки ігор, книги, трейлери у високій якості і безліч інших приємних бонусів.

Роздача бонусів за Відьмак в GOG
Роздача бонусів по серії Відьмак в GOG

Бонуси зачепили всі частини серії - Відьмак, Відьмак 2: Вбивці королів, Відьмак 3: Дике Полювання і Кровна ворожнеча: Відьмак. Історії. У GOG безкоштовна роздача триватиме до 18 березня.

відео дня

Серія Відьмак - головне досягнення студії CD Projekt RED. Вона розповідає про пригоди відьмака на ім'я Геральт, який полює на монстрів, а паралельно виявляється у центрі самих різних історій. Усі частини серії здобули любов і критиків, і гравців. У результаті навіть був знятий серіал Відьмак, компанія Netflix випустила його ексклюзивно у своїй бібліотеці.

Раніше ми розповідали, що CD Projekt RED хоче повернутися до серії Відьмак після закінчення розробки Cyberpunk 2077. Але гра точно не буде називатися Відьмак 4.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти