Успіх серіалу Netflix The Witcher значно підвищив продажі ігор серії Відьмак

18 лютого 2020, 12:28оновлено 18 лютого 2020, 13:00
Грудневий реліз шоу на Netflix неймовірно сильно допоміг RPG від CD Projekt RED.
Скріншот з гри The Witcher 3: Wild Hunt / CD Projekt RED
Скріншот з гри The Witcher 3: Wild Hunt / CD Projekt RED

Серія ігор The Witcher від студії CD Projekt RED вкрай популярна. Однак реліз серіалу Netflix The Witcher допоміг і без того сильним продажам RPG, які в грудні 2019 року зросли в кілька разів.

Про успіхи Відьмака повідомила аналітична група NPD Group. У звіті зазначено, що ігри зібрали навколо себе вкрай вірну і активну базу фанатів. А в жовтні 2019 року The Witcher 3: Wild Hunt (Відьмак 3: Дике Полювання) вийшла ще й на Nintendo Switch. Ці чинники допомогли закласти основу грудневих успіхів у фінансовому плані.

Коли Відьмак від Нетфликс вийшов 20 грудня 2019 року, продажі підскочили ще сильніше. Так сумарна кількість проданих фізичних копій Відьмака 3 зросла на вражаючі 554 відсотка у грудні 2019-го. Якщо прибрати зі статистики версію для Nintendo Switch, то продажі все одно збільшилися на 63 відсотки.

У звіті також порівнюють Відьмака з такими гігантами жанру фентезі, як Гра престолів і Володар кілець. Серіал зміг залучити нову аудиторію до франшизі, зацікавивши кілька нішевою темою дуже багатьох.

The Witcher 3: Wild Hunt вийшла 19 травня 2015 року на PC, Xbox One і PS4. Гра виявилася неймовірно успішною, а її продажі в червні 2019 року перевищили 20 мільйонів копій по всьому світу. Сюжет розповідає про відьмака Геральта, який виконує замовлення на вбивство монстрів, паралельно розшукуючи свою зниклу доньку Цири.

The Witcher 3: Wild Hunt - трейлер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти