Будьте обережні: рятувальники попередили про лавинну небезпеку

7 квітня 2020, 22:18
У ДСНС заявили про небезпеку сходження лавин у карпатському регіоні найближчими днями.
Лавина
Рятувальники попередили про небезпеку сходження лавин у Карпатах

У зв'язку з інформацією Укргідрометцентру про погіршення погодних умов, рятувальники ДСНС попередили про лавинну небезпеку в Карпатах, а також про значні заморозки у двох областях нашої країни.

"Увага! Попередження про погіршення погодних умов! За даними Укргідрометцентру, у Києві 8 квітня на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-2 ° (та рівень небезпеки)", - йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Крім того, 7-8 квітня, у зв'язку з відлигою, у високогір'ї Івано-Франківської та східній частині Закарпатської областей очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

відео дня

Погода в Україні в квітні

Раніше Главред писав, що в найближчу добу, 8 квітня, синоптики прогнозують теплу і суху погоду в Україні, вночі в деяких регіонах очікуються заморозки. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"Вночі 8 квітня у східних та Запорізькій областях очікуються сильні заморозки 0-5° (II рівень небезпеки - оранжевий); на решті території України на поверхні ґрунту заморозки 0-5° (І рівень небезпеки - жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у другій декаді квітня температура повітря в Україні матиме тенденцію до зростання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти