StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зіркова українська дзюдоїстка поманила голими плічками у відкритій сукні

2 листопада 2023, 04:15
Дар'я Білодід показала, як приручає "залізного коня".
Дарина Білодід
Дар'я Білодід у сукні з відкритими плечима знялася за кермом автомобіля / колаж: Главред, фото: instagram.com/dariabilodid7

Дворазова чемпіонка світу і бронзова призерка Олімпійських ігор з дзюдо Дар'я Білодід могла б побудувати цілком успішну кар'єру в модельному бізнесі. Однак те, що вона знайшла себе в спорті, не заважає їй за межами залу для тренувань виглядати карколомно.

Блондинка з бездонними блакитними очима і сама отримує величезне задоволення, коли одягається в витончені вбрання. Наприклад, нещодавно вона побалувала шанувальників фото з автомобіля. Знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

У кадрі Дар'я в білій сукні з відкритими плечима і високою горловиною впевнено тримає кермо. Втім, замість дороги спортсменка заклично дивиться прямо в камеру з легкою напівусмішкою на пухких губах.

відео дня

"Очі говорять те, що слова не можуть", - підписала знімок Білодід. Її фанати почали з азартом з'ясовувати, який же меседж залишила для них Дар'я. Не забули вони і про компліменти на адресу дзюдоїстки, яких набралося в надлишку.

Дарина Білодід
Дар'я Білодід у сукні з відкритими плечима знялася за кермом автомобіля / instagram.com/dariabilodid7

Раніше в мережі з'явилися нові лякаючі фото 47-річної зірки фільму "Американський пиріг" Тари Рейд. Останні кілька років артистці сильно дістається від преси через її експерименти із зовнішністю.

Також українська співачка Настя Каменських без макіяжу засвітила соковитий бюст. Під час прогулянки на природі співачку відвідали роздуми, які вона проілюструвала пікантним знімком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти